Press "Enter" to skip to content

SAD i PARKEN

SAD i PARKEN

En Rugsted & Kreutzfeldt hyldest.

Svendborg Teater
torsdag den 9 november 2017 kl. 19:30
fredag den 10 november 2017 kl. 19:30

Tag med på en forrygende tur tilbage til 80’erne, når MusicalDanmark skruer op for den mest lækre danske pop-rock i SAD i PARKEN – En Rugsted & Kreutzfeldt hyldest.

Her kan I opleve 25 klassiske og uimodståelige hits – fra dengang hvor hele Danmark sang med på ”Jeg ved det godt”, ”Går gennem tiden”, ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg’ i live” og mange flere danske hits.

SAD i PARKEN tager sit udgangspunkt i nummeret “Sad i parken” med de kendte linier; “Sad i parken på en bænk, fik et fugtigt glimt af dig…”. Denne nærmest ikoniske tekst er omdrejningspunktet for SAD i PARKEN. En musikalsk fortælling om et band, der står i en park, hvor de skal spille en nærmest endeløs koncert. Temaet for alle sangene er ”jagten efter kærlighed” eller rettere sagt efter den eneste ene. Underforstået, at hvis man står længe nok det samme sted, så må han eller hun nødvendigvis dukke op på et tidspunkt… Hvis ikke den eneste ene allerede står lige ved siden af? Det giver anledning til en masse sjove situationer, lækre vokalharmonier og naturligvis en lang række suveræne sange.

På scenen medvirker der otte af de bedst syngende skuespillere og musikere, bl.a. sangerne Christoffer Brodersen og Anne Sofie Steen. Førstnævnte kan til foråret ses i hovedrollen i den kommende megaopsætning af We Will Rock You i Boxen i Herning og Royal Arena i København.

SAD i PARKEN er produceret af MusicalDanmark, som bl.a. også stod bag sidste års store succeser med ”JOHN & JOEL – En hyldest til Elton John og Billy Joel” og ”Fra Waterloo til Düvemåla – En hyldest til ABBA”. De vokal- og musikalske arrangementer skal laves af Morten Kjær og Jacob Trautner, der tidligere med stor succes har arbejdet sammen på ”SHU-BI-DUA – The Musical”.

Billetsalg 

Læs mere på www.firserne.dk

Arrangør
MusicalDanmark, Bjørnbaksvej 14, 8260, Viby J, Danmark

Copy Protected by 's .