Press "Enter" to skip to content

”De lystige koner”

Folketeatret ”De lystige koner”

24. – 25. – 26. Januar 2018

– Komedie

For mere end 450 år siden blev verdensdramatikkens suveræne mester Shakespeare født. Det fejres med hans komedie om den forarmede adelsmand Falstaff, der vil tjene nemme penge på at kurtisere byens borgerfruer.

Planen går ud på, at Falstaff vil sende kærlighedserklæringer til to af Windsors velhavende borgere, Fru Pagh og Fru Fjord – i håb om at få fingre i deres penge. Men bejleriet møder modgang da Hr. Fjord får nys om uartighederne – og starter sin egen lille hævnintrige..

I forestillingen følger vi sideløbende kærlighedshistorien om Hr. og Fru Paghs unge datter Anne, der skal håndtere tre friere; dommer Skvalders nevø Tyndsak, den franske læge Caius og Fenton, en ung adelsmand fra London.

De Lystige Koner er en forestilling om moral, begær, utroskab og forfængelighed, der med humor og list viser, hvorfor mænd er fra Mars og kvinder fra Venus. En forestilling om at gøre et godt parti eller vælge med hjertet – fra en tid før dating, svingerklubber og flexlån. Forestillingen blev opført første gang for Elizabeth 1. på Windsor Slot i 1597.

Medvirkende:
Troels Lyby, Camilla Bendix, Helle Dolleris, Steen Stig Lommer, Morten Hauch-Fausbøll,
Ulver Skuli Abildgaard, Joen Bille, Joachim Fjelstrup, Mia Lerdam og Jakob Femerling Andersen

Iscenesættelse: Christoffer Berdal
Scenografi: Nina Flagstad
Oversættelse: Niels Brunse

Løssalg A. plads 270,- B. plads 230,- C. plads 150,-
Medlemmer A. plads 195,- B. plads 160,- C. plads 100,-
Unge u. 25 A. plads 100,- B. plads 100,- C. plads 100,-

Copy Protected by 's .