Press "Enter" to skip to content

“Størst” med Peter Ingemann

Svendborg Teater den 12 december 2017 kl. 19:00

 

Kom og hør hemmelighederne – også de slibrige – bag et af de mest populære programmer, der kører på 4 sæson og som har nogle af de højeste seerantal. Advarsel – det kan til tider blive en smule frækt.

”Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst…”
Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til ”Størst” – TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien af vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende ting…
Selve ”Størst”-programserien gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget ”Størst” tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele ”Størst”-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af ”Størst” og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke kom med i de endelige programmer.

🎄Pst .. pst… STØRST er i byen..

I anledning af, at Peter Ingemann kommer til Svendborg Teater med sit underholdende foredrag Tirsdag d. 12.12 – slår han vejen forbi
Kids Coolshop Svendborg forinden – hvor han vil være fra kl 14- 15.30.
Her vil der være mulighed for at købe hans bog, få den signeret eller blot få en lille snak.
Kids Coolshop Svendborg har naturligvis kaffe på kanden, småkager i krukken…🌲

Copy Protected by 's .