Press "Enter" to skip to content

B-romance

Svendborg Teater
24, 25 & 26  oktober 2018
19:30
Billet.dk  
42 29 00 00 mellem kl. 10:00 og 13:00 billet.dk 

Løssalg A. plads 270,- B. plads 230,- C. plads 150,-
 Svendborg Teaterforening

(B)ROMANCE – EN MUSICAL

 

Ovenpå den store succes med SAD i PARKEN sidste efterår på Svendborg Teater er MusicalDanmark stolte over, at kunne præsentere den nyskrevne danske musicalperle; (B)ROMANCE – En musical.

(B)ROMANCE er en musical om det klassiske trekantsdrama med et moderne twist. Om kvinden, der kommer imellem de to mandlige venner – med store konsekvenser for alle tre parter. Musicalen er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i denne rørende fortælling om venskab, kærlighed og ikke mindst – tilgivelse.

Musicalen havde Urpremiere på Sceneriet under Det Ny Teater i efteråret 2017 og fik mange stjerner og flotte anmeldelser, bl.a. fra CPH CULTURE, som skrev, at ”(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik”.

(B)ROMANCE har 10 professionelle skuespillere og musikere på scenen, bl.a. Selene Munöz (Vild med dans). Christian Berg er kapelmester (hovedrollen fra Band On The Run) og Mads M. Nielsen (Elf The Musical m.fl.) er instruktør. (B)ROMANCE er skrevet i fællesskab af Christian Berg, Mikkel Petterson og Andreas Garfield.

Copy Protected by 's .