Press "Enter" to skip to content

Årstidsrejsen AFLYST

Vi har fået aflysning på ”Årstidsrejsen”  vi skulle have præsenteret i februar. Vi har forsøgt at finde en alternativ forestilling, men det har ikke været muligt, at finde noget vi kan stå inde for. Derfor bliver der kun to forestillinger i foråret, hvilket naturligvis vil afspejle sig, når vi sender opkrævninger ud på forårssæsonen. Til gengæld kan du glæde dig til både Svend, Knud og Valdemar og til Mød mig på Cassiopeia der spiller henholdsvis den 6.-8. marts og den 3.-5. april.

God fornøjelse til en aften på Svendborg Teater, magisk for alle.
Jens Christian Møller
formand

ÅRSTIDSREJSEN

Svendborg Teater
6 – 8 februar 2019 AFLYST
19:30 – ?
Billet.dk  

 Arrangør: Svendborg Teaterforening

 

 EN TEATERKONCERT I FIRE DELE

 – oplev og syng med på 

sommeren, efteråret, vinteren og foråret 

Sammen med fotografen Janne Klerk inviterer Den Danske Skueplads publikum på en fantastisk rejse i ord, billeder, musik og sang.
De fire årstider – årets rytme ligger som en dyb klangbund i os alle, ligesom digtere og komponister gennem tiderne har ladet sig inspirere til at skrive nogen af de skønneste linjer, strofer og sange på dansk.
Janne Klerk har gennem kameraet magisk indfanget årets gang, og hendes smukke sanselige fotografier af den danske natur danner teaterkoncertens skiftende og bevægende scenografi.
Undervejs bliver publikum naturligt inddraget i koncerten, og synger med på kendte vidunderlige årstidssange, som: 

Danmark nu blunder den lyse nat
Det løvfald som vi kom så alt for nær Der er ingenting i verden så stille som sne
Det er i dag et vejr – et solskinsvejr! 

 

Musikalsk kommer vi vidt omkring, idet koncertens to kvindelige sangere er rundet af hhv. folkemusikken og operaen.
Sammen med et særdeles velspillende tremands orkester fortolker Karen Mose, Nickie Johansson og Christian Steffensen et overflødighedshorn af tekster og sange.
Samspillet mellem billeder, naturens egne lyde, musik, tekster og en forførende lysscenografi bringer os på en enestående poetisk rejse gennem årets skiftende farver, rum og stemninger.

Copy Protected by 's .