Press "Enter" to skip to content

Svendborg Musikskole nytårkoncert

Svendborg Teater
02 februar 2019
15:00 –
Svendborg Musikskole nytårkoncert 
 “fri entre”
 TELEFON: 6223 3090
 Arrangør: Svendborg Musikskole
 Svendborg Musikskole

Svendborg Musikskole afholder den traditionsrige nytårkoncert lørdag d. 2. februar 2019.

For 14. år i træk står Svendborg Musikskoles harmoniorkester på scenen sammen med et af musikskolens marimbaorkestre.

Svendborg Musikskoles Harmoniorkester er et orkester bestående af 42 medlemmer.

Udover orkesterts årlige koncert ved musikskolernes dag i tivoli, har orkesteret også været på flere koncertrejser gennem årene. Det er således blevet til koncertturneer til både Bodø i Sverige, Fulda og Meersburg i Tyskland og Budapest i Ungarn, hvor de har underholdt og repræsenteret Svendborg på bedste vis. Orkesteret ledes af Kim Thorsen og Christa Danielsen

Mambo Jambo er det nyeste marimbaorkester i musikskolen. Bandet består af 11 medlemmer i alderen 11-16 år og har eksisteret siden 2014. Orkesteret har ud over nytårskoncert også medvirket ved skolekoncerter og musikskolens “Open By Night” festival. Orkesteret spiller et repertoire bestående af latinamerikansk musik eks:  Guantanamera, Afro Walk, Brazil, Mambo no. 5, Samba Solvej og mange flere.
Orkesteret ledes af Ole Caspersen

 

En meget vigtig del af arbejdet i Musikskolen handler om det forpligtende fællesskab.

Det fællesskab som opstår når man spiller sammen i forskellige orkestre. Med Harmoniorkesteret, Mambo Jambo og er det lykkedes at skabe et utroligt stærkt fællesskab, hvor medlemmerne værner om orkesteret og ikke mindst om hinanden. De bliver i orkestrene i mange år, hvor de konstant udvikler deres musikalitet og forfiner deres sammenspil i en sådan grad, at de henrykker publikum med deres energi, overskud og spilleglæde.

 

Rigtig god fornøjelse.

Copy Protected by 's .