Press "Enter" to skip to content

”Det blir en god dag” – Et musikalsk foredrag med Ole Henriksen, Camille Jones, og Bryan Rice! 

Det bli´r en god dag – EKSTRA SHOW
Svendborg Teater
22 januar 2019 UDSOLGT  Det bli´r en god dag – EKSTRA SHOW 19 januar 2019 16:00
19:30 –  UDSOLGT
 EKSTRA SHOW billet.dk
Kontaktoplysninger  oma.vibjerg@gmail.com eller telefon 24 88 68 55
 Arrangør: Vibjerg Entertainments
 Vibjerg Entertainment
 Det blir en god dag

 

”Det blir en god dag” – Et musikalsk foredrag med Ole Henriksen, Camille Jones, og Bryan Rice! 

”Det blir en god dag” er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden, fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden.

”Det blir en god dag” er en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to.  Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse og hvordan han blev til det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.

Sangene er skrevet af komponisterne Reenberg, Munch & Lundgreen, og koncerten tager publikum på en eventyrlig rejse, fra Nibe i Danmark over Jakarta i Indonesien til Los Angeles i USA.

Ole Henriksen er et ikon i dansk kultur. Som ingen anden kendis formår han at samle børn, unge og voksne på tværs af generationer. Selvom vores alle sammens cremekonge flyttede til USA i 70’erne, har danskerne aldrig glemt ham, og han er mere elsket end nogensinde. Oles ustoppelige popularitet og hans fascinerende liv danner basis for ”I Love It – in Concert”, som har alle de ingredienser, der skal til for at blive en fantastisk aften med rytmegruppe, og 2 sangere i front, hvor Bryan Rice med sin kæmpe vokal, vil stå i spidsen, og imponere jer med sangene om Ole Henriksens liv. De stærke kvinder i Oles liv, vil blive sunget af skønne Camille Jones.

Efter koncerten, vil der være mulighed for at møde hele holdet inkl. Ole Henriksen, og få taget billeder.

Bandet der  skal bakke de fantastiske sangere op,”The Orchestra” består af de super dygtige musikere: Jesper Mortensen(trommer), Nicholas Findsen(bas), Mads Storm(keys) og Ole Kibsgaard(guitar)

 

Copy Protected by 's .