Press "Enter" to skip to content

Paul Potts ”Christmas Dreams Tour”

Svendborg Teater
10 december 2019
20:00
Paul Potts
fra 285,- kr.
Kontaktoplysninger 7516 6722
 Arrangør: Teknisk arrangør er CSB
 CSB Paul Potts

Arrangøren oplyser
Dørene åbner 30 minutter før showstart.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Teknisk arrangør: CSB Island Entertainment.

Paul Potts’ vender tilbage til Danmark, og med sig har han fantastiske Kirstine Bonde

 

Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2019, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er 4. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og som tidligere har han den dygtige danske sangerinde Kirstine Bonde med sig som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

 

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dormafra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millionereksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

 

Dansk gæstesolist

Ligesom Paul Potts er Kristine Bonde et kæmpe musikalsk talent. Kirstine er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte ogFarinelliog i 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme.

Copy Protected by 's .