Press "Enter" to skip to content

AFLYST: 2 På Tur

Svendborg Teater
11. – 12. – 13. marts 2020
19:30
Forestillingen er aflyst  
42 29 00 00 mellem kl. 10:00 og 13:00 billet.dk 

Løssalg A. plads 270,- B. plads 230,- C. plads 150,- + gebyrer
 Arrangør: Folketeatret / Svendborg Teaterforening

" på tur - aflyst

 

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye – sidste – eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt: Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men dét de ender med at finde, er en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

2 på tur, med originaltitlen Moins 2, blev i 2006 nomineret til Moliére-prisen som årets bedste franske dramatik.

Denne morsomme og rørende komedie om en afskedstur med manér får Danmarkspremiere på Folketeatret og iscenesættes af Geir Sveaass, som også stod bag det franske succes-stykke Min Far, som turnerede med Folketeatret i sæson 16/17.

Iscenesættelse: Geir Sveaass

Scenografi: Marianne Nilsson

Oversættelse: Ninette Mulvad, Geir Sveaass

Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde

Copy Protected by 's .