Press "Enter" to skip to content

HUSH – Acoustic Tour

Svendborg Teater
13 oktober 2019
15:00 –
HUSH
300,- kr. incl gebyr
Kontaktoplysninger HUSH

 

Efter en anmelderrost tour med Danmarks Underholdningsorkester tager HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet og kommer helt tæt på publikum.

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”. Koncertanmelderne skrev:

***** “Ren magi”
Gaffa

***** “Hush flyver højere end nogensinde”
Fyens Stiftstidende

**** “Decideret smertestillende”
Aarhus Stiftstidende

***** “Dorthe Gerlach er et fund på en scene”
Randers Amtsavis

Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk og intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo og Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”, og de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.
Deres dugfriske album ”SAND”, der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et ”uomtvisteligt nødvendigt album”, og Ekstra Bladet skrev bl.a:

“Stilfærdigt glødende sange som ’Letting Go of a Dream’, ’Friends Forever’ og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, og ’Sand’ er et troværdigt og indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne.  

Hush er tilbage i topform.”

Copy Protected by 's .