Press "Enter" to skip to content

Jacob Dinesen – Alone on the road

Svendborg Teater
28. oktober 2020
20:00
Køb billet
295 kr + gebyr
Kørestolspladser sælges via Kulturhus Svendborg Borgerforeningen på +45 62 22 23 21
 Arrangør: Kulturhus Svendborg
 www.jacobdinesen.com

Jacob Dinesen

De seneste to år har den kun 23-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet ‘Brace Against The Storm’.

Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen – og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.

Især med nummeret ‘Roll With Me’, der i flere uger var P4’s mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sin unikke – og store stemme, sit sangskriverhåndværk, og sympatiske sønderjyske sind. 2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet– fremtiden tilhører Jacob Dinesen.

Nu er Jacob Dinesen ude med sit 3. studiealbum “Found It”, der indeholder singler som – “Take Her Away”, “The World Before My Feet”, “Never Run” og “Into Your Arms”.

 

Copy Protected by 's .