Press "Enter" to skip to content

Andrew Strong – 2 koncerter

Svendborg Teater
25. september 2020
19:00 og 21:30
Koncert kl. 19.00 – udsolgt
Koncert kl. 21.30 – køb billet
Fra 270 kr + gebyr
 Kørestolspladser sælges via Kulturhus Svendborg Borgerforeningen på +45 62 22 23 21
 Arrangør: Kulturhus Svendborg
www.andrewstrong.com

Andrew Strong – The Commitments years and beyound - Acoustic tour 2020

The Commitments years and beyond – Acoustic tour 2020

Så kommer Andrew Strong endelig til Danmark igen. For første gang nogensinde bliver det en akustisk turné, hvor det danske publikum vil opleve Andrew, nærværende og helt tæt på. Ud over spændende anekdoter fra en lang karriere, vil publikum blive præsenteret for nogle af hans største hits fra bl.a. filmen ‘The Commitments’ og fra de efterfølgende soloalbums.

Andrew Strong er født i november 1973 i Dublin i en musikalsk familie. Hans far, Rob, var en pioner inden for rockmusikken i Irland i 70erne. Andrew begyndte sin musikalske karriere i en alder af blot 11 år, da han og nogle skolekammerater dannede orkestret ‘Perfect Stranger’ i 1987.

I 1990 fik han en telefonopringning fra en caster, der tilbød han at komme til casting og synge for Alan Parker, den engelsk instruktør, producer og skuespiller, der bl. a. har instrueret ‘Evita’ og ‘Mississippi Burning’. Parker var meget begejstret, og en uge senere blev Andrew tilbudt rollen som Deco Cuffe i ‘The Commitments’.

Andrew har været en aktiv musiker i mere end 30 år og produceret adskillige hitalbums. For nyligt har han været i studiet med bl. a. den Golden Globe nominerede Brian Byrne og den italienske producer Corrado Rustici.

Siden 1991 har Andrew turneret regelmæssigt i hele Europa og Australien, han har gennem årene delt scene med alle store navne i rock’n’roll. I 2011 blev ‘The Commitments’ genforenet i anledning af en udsolgt koncertturné i Storbritannien. Andrews stærke vokal og hans energiske sceneoptræden formår til stadighed at holde publikum over hele verden tryllebundet.

Andrew er i øjeblikket i studiet og i gang med den næste udgivelse, som lander i 2020.

‘Andrew Strong lader til at kunne række helt ind i sin egen sjæl og trække os alle i den ønskede retning’
– My Event Guide

‘Andrew Strongs formåen på scene overstråler alting’
– Barefoot Review

‘Legende og karismatisk. Strong beviser, at han, uden diskussion, har en af de bedste rockvokaler i verden’
– 100 Percent Rock Magazine

 

Copy Protected by 's .