Press "Enter" to skip to content

COVID-19 retningslinjer

Kære publikummer og gæster i Borgerforeningen & Svendborg Teater

Vi er naturligvis meget opmærksomme på Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Vi tilpasser alle vores arrangementer, så det stadig er helt trygt at komme i huset som gæst, hvad enten det er i vores café, restaurant, konferencelokaler eller til koncert.

Det giver naturligvis anledning til en hel del spørgsmål og usikkerhed.
  • Vi kan heldigvis fortsætte med vores koncerter og aktiviteter i både Borgerforeningen og i Svendborg Teater.
  • Der er ingen ændringer for antal gæster hos os, da kultur og idræt mm. ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet.
  • Det er stadig max 500 siddende, med min. 2 kvm. pr. gæst.
  • Vores bar skal stadig lukke kl. 22.00, men koncerterne kan sagtens vare længere.
  • Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal alle bære mundbind i publikumsområderne når man står og går. Det gælder både publikum og medarbejdere.
  • Når man sidder på sin plads, er det tilladt at tage mundbind af.
  • Det er foreløbig gældende indtil den 2. januar 2021. Det er udfordrende tider og vi må glæde os ved at det stadig er muligt at mødes til god musik.

Ansigtsmaske

Når du ankommer til Borgerforeningen eller Svendborg Teater, så skal du bære ansigtsmaske / mundbind, så længe du bevæger dig rundt i bygningerne. Når du sidder ned i koncertsalene eller i café- og barområderne, så kan du tage din maske af. Skulle du ankomme uden en maske, så er det muligt at købe én i vores café.

Programændringer

Skulle der komme ændringer i vores program, så opdaterer vi vores hjemmeside og Facebook hurtigst muligt. Alle billetkøbere får direkte besked gennem billetudbyderen via mail.

Koncerter og øvrige arrangementer

Myndighederne tillader i øjeblikket ikke, at vi afholder stående koncerter. Alle arrangementer bliver derfor afholdt for siddende publikummer.

Vi skal holde afstand – både i køen og i koncertsalene. Det betyder, at vi skal holde afstand i køen til toiletter, garderobe, bar og i køen ind til salene. Det betyder ligeledes, at der i salen skal være ét tomt sæde mellem hver billetkøber eller publikumsgruppe, som i forvejen har tæt kontakt.

Vores personale vil være behjælpelige med anvisning af pladser.

Publikum må kun forlade salen under showet, hvis de skal i baren eller på toilettet.

Der vil være håndsprit i rigelige mængder, og der vil være pile, skilte o.s.v., så vi kan være med til at sikre det bedst mulige publikums-flow igennem huset.

___

Senest opdateret 11. november 2020

 

 

Copy Protected by 's .