Press "Enter" to skip to content

COVID-19 retningslinjer

Kære publikummer og gæster i Borgerforeningen & Svendborg Teater

Vi er naturligvis meget opmærksomme på Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Vi tilpasser alle vores arrangementer, så det stadig er helt trygt at komme i huset som gæst, hvad enten det er i vores café, restaurant, konferencelokaler eller til koncert.

Ansigtsmaske

Når du ankommer til Borgerforeningen eller Svendborg Teater, så skal du bære ansigtsmaske / mundbind, så længe du bevæger dig rundt i bygningerne. Når du sidder ned i koncertsalene eller i café- og barområderne, så kan du tage din maske af. Skulle du ankomme uden en maske, så er det muligt at købe én i vores café.

Programændringer

Skulle der komme ændringer i vores program, så opdaterer vi vores hjemmeside og Facebook hurtigst muligt. Alle billetkøbere får direkte besked gennem billetudbyderen via mail.

Koncerter og øvrige arrangementer

Myndighederne tillader i øjeblikket ikke, at vi afholder stående koncerter. Alle arrangementer bliver derfor afholdt for siddende publikummer.

Vi skal holde afstand – både i køen og i koncertsalene. Det betyder, at vi skal holde afstand i køen til toiletter, garderobe, bar og i køen ind til salene. Det betyder ligeledes, at der i salen skal være ét tomt sæde mellem hver billetkøber eller publikumsgruppe, som i forvejen har tæt kontakt.

Vores personale vil være behjælpelige med anvisning af pladser.

Publikum må kun forlade salen under showet, hvis de skal i baren eller på toilettet.

Der vil være håndsprit i rigelige mængder, og der vil være pile, skilte o.s.v., så vi kan være med til at sikre det bedst mulige publikums-flow igennem huset.

___

Senest opdateret 21. september 2020

 

 

Copy Protected by 's .