Press "Enter" to skip to content

TVIND The Musical

Svendborg Teater
23. og 24. november 2020
20:00
Køb billet
 210 kr + gebyr
 Kørestolspladser sælges via Kulturhus Svendborg Borgerforeningen på +45 62 22 23 21
 Arrangør: BaggårdTeatret

TVIND The Musical

70’erne var en tid med systemændringer, tankeeksperimenter, nye undervisningsformer– en udfordring til det etablerede samfund og opfordring til radikale ændringer. Tvind var et socialt projekt i en tid, hvor man sagde: ”Os”,”Vi”, ”Sammen”, i stedet for: ”Mig”, ”Mig” og ”Mig”. Hvor individet kun var det nødvendige tandhjul i fællesskabets maskine.

Med denne forestilling vil vi gerne anerkende alle de dedikerede mennesker, der kæmpede for at skabe en bedre verden. Dem, som vitterligt troede på, at hvis de gjorde en aktiv indsats, så ville de sammen kunne ændre verden. For hvad skete der egentlig med alle dem, der troede på fælleseje, gruppepres og ingen hensyntagen til jeg’et? Gik de til grunde i sammenholdets mantra?

Det er ikke en dokumentarisk gennemgang af Tvinds historie med Amdi i hovedrollen. Heller ikke en musical i gængs forstand, men en fiktiv fortælling om en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind, individuelt og sammen, krydret med et udvalg af tidens politiske (slag)sange. Vi er med fra den spæde start i 70’erne og op til midt i 90’erne, hvor Tvind for alvor kommer i modvind.

Medvirkende
Signe Mannov
Margit Watt Boelsen
Sune Skuldbøl Vraa
Sune Kofoed
Pelle Koppel
Linea Voss

Kunstnerisk hold
Dramatiker, Andreas Garfield
Instruktør, Jens Svane Boutrup
Scenograf, Julie Forchhammer
Lysdesigner, Mikkel Jensen
Musikalske Arrangementer, Sune Skuldbøl Vraa

 

 

Copy Protected by 's .